Dagvattenrör

Pecor Quattro

Pecor Quattro är ett helt nytt rörsystem för mark och anläggning – det första röret på marknaden med integrerad muff. Samma princip och konstruktion med tillämpningar för hela fyra användningsområden – vägtrummor, dagvatten, dränering och spillvatten.

Rören tillverkas och är godkända enligt EN-13476. Samtliga dimensioner uppfyller SN8. Pecor Quattro är ett dubbelväggigt rör med helt slät insida och korrugerad utsida. Den släta insidan ger optimala förhållanden för vattenflödet medan den korrugerade utsidan ger röret hög ringstyvhet. Den integrerade muffen är en helt ny konstruktion. Muffen utgör helt enkelt en del av röret och resultatet blir en oöverträffad täthet och högre hållfasthet.

Pecor Quattro tillverkas i Polypropen (PP) - ett miljövänligt material med mycket goda egenskaper vad gäller slagtålighet, livslängd, vikt och täthet. Rören tillverkas i standardlängderna 6 respektive 8 meter.

Rör med integrerad muff tillverkas i längden 6 meter. Dräneringsrören kan erhållas i olika slitsutformningar (se vidstående skiss). Spillvattenrören är rödbruna utvändigt och vita inuti.

Produktbild
Pecor Quattro vägrör
Klicka för att se produktbild, Dagvattenrör.
Dagvattenrör
Klicka för att se produktbild, Dagvattenrör K2.
Dagvattenrör K2
Klicka för att se produktbild, Pecor Quattro.
Pecor Quattro

Klicka på bilden för att se större i rutan ovan.
Länkar

Ladda ner våra produktblad här:

Quattro - Dagvattenrör

Tekniska specifikationer